Blender It

New Learning Methods

Wat doet Blender It?

Blender It biedt diensten aan op het gebied van e-learning.

E-learning, in welke vorm dan ook, wordt steeds populairder en dat is niet voor niets. Keer op keer bewijzen nieuwe vormen van leren op basis e-learningmethoden, of een mix van bestaande manieren met deze nieuwe digitale mogelijkheden, blended learning genoemd, dat de prestaties en resultaten van de studerenden aanzienlijk toenemen. De vraag is dus niet meer of e-learning iets voor uw vorm van onderwijs is, maar hoe kunt u dit het beste toepassen?

Blender It wil graag met u meedenken over uw mogelijkheden binnen dit terrein teneinde tot een passende en succesvolle implementatie te komen van uw nieuwe virtuele leeromgeving.

En nee, het hoeft niet meteen groots aangepakt te worden! Gewoon lekker rustig aan beginnen. Niet te moeilijk doen, zodat iedereen op zijn of haar manier kan wennen aan de inzet van digitale middelen.

En heeft u een mooie oplossing staan, dan kan Blender It deze aanvullen met op maat gemaakte content waarmee effectief leerdoelen kunnen worden behaald. Denk hier aan videoproducties, audiopodcasts, interacties in de vorm van quizzen, wiki’s, et cetera.